The BieT
- Haarlem Haarlem Netherlands
+31652636634

The BieT | Foto's | Timeline Photos

Klik op een foto om de viewer te openen

 

Playlist 2018 Let`s get The BieT going on #zitecraft

 
 

Happy?? No. Excited? Ecstatic !! Yes !! Na lang en uitgebreid te hebben gezocht naar dé nieuwe zangeres voor The BieT; hebben wij de perfecte combinatie tussen onze band, zanger en zangeres gevonden . Deze "Rockbabe" gaat The BieT compleet maken. En wij willen jullie laten zien en horen waar wij met The BieT willen staan. Ladies en gentleman!!! Laat je horen voor Naomi Boon. Soon in a theatre near you 🤘

 
 

Wij van The BieT willen iedereen weer enorm bedanken voor de prachtige Koningsdag. Zowel de artiesten van C`nK. Het GM-Projæct, de gastzangeres Laura Martinez Maar zeker jullie. Jullie die er weer allemaal bij waren om dit een perfecte dag te maken. Rob en Lin voor de gastvrijheid. Zonder jullie is er echt niets. Heel graag tot volgend jaar. En dan gaan we er weer voor om dit jaar te overtreffen. En dat zal lastig worden. Iedereen was King for a day. We zien jullie snel!!

 
 

Dit jaar doen we het anders 🤘

 
 

Wat een affiche weer. Programma uitgebreid. Gegarandeerd festijn.

 
 

En hij hangt. Nog even nagenieten. Tot volgend jaar.

 
 

The BieT doen zijn eerste paas-weekend optreden. En met nieuwe toetsenist Vincent. En met veel nieuwe nummers. Dit alles op De Drie Dolle Deen Dagen. Wel voor select publiek en genodigden. Maar er komen nog kansen... Als we zijn bijgekomen 😉

 
 

WANTED: Lieve en trouwe BieT-volgers. Wij willen jullie vragen ons te helpen. Wij zijn op zoek naar een frisse nieuwe insteek, betreffend onze playlist. Wij zouden graag toetsen aan ons geluid willen toevoegen. Weet je iemand? Wil je zelf? Zouden jullie deze "post" dan zoveel mogelijk willen delen om ons dat doel te doen bereiken? Deel, tag, like, share. post, app en bewonder... Onze dank rijkt tot de hemel..

 
 

Met pijn in ons hart moeten wij meedelen dat onze "Izzy" Ilse Klos The BieT heeft verlaten. Wij hebben jaren heel veel plezier gehad tijdens ons avontuur. Ilse. The BieT wil je heel, heel erg bedanken voor de te gekke tijd die we met je hebben beleefd. Van Naaldenbos tot Patronaat en alles daartussen.We zullen je missen. Zowel je muzikaliteit, vocale kwaliteiten en voor wie je bent. We zijn er niet heel erg blij mee. Onze profielfoto geeft dat gevoel weer.:p Maar eens een BieTje, altijd een BieTje. X

 
 

Rock de Zomer in.... Hoe goed klinkt dat?

 
 

Toch stiekem een optreden van ons in aantocht. En voor een heeele mooie reden. Het openingsfeest van het strandseizoen is weer een beetje in aantocht. Wij spelen om dat te vieren in Mango`s Beach Bar te Zandvoort. En wel - vrijdag 27 februari van 21.00 uur tot 22.45 uur. Verdere informatie, posters en promotie volgen spoedig. Hopelijk zien we jullie daar.

 
 

:p Vet ..

 
 

Vrijdag 22 augustus. Tataaaaaa. The BieT speelt na de wedstrijd van Telstar in het Tata Steel stadion. We gaan de overwinning feestelijk omlijsten met een vet optreden. Of anders het gelijkspel of verlies doen vergeten ;) Geen excuus mogelijk. Kom kijken. We zien jullie daar.

 
 

Iedereen die weer de moeite heeft genomen om naar ons te komen kijken in een broeierige Wildeman tijdens de feestweek Santpoort. Onwijs bedankt. We hebben weer genoten van jullie. Tot volgend jaar maar weer :)